SALSICCIA – domowej roboty włoska kiełbasa wieprzowa.

DOP – certyfikat jakości pochodzenia.

POMIDORY SAN MARZANO DOP – to wyjątkowa i delikatna, gruntowa odmiana pomidorów, rosnących w Kampanii, u stóp Wezuwiusza. 

MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA DOP –  . to tradycyjnie warzony, kremowy, rozciągliwy ser twarogowy z rejonu Kampanii z mleka bawolic.

GRANA PADANO DOP – ser produkowany z mleka krowiego. Ser twardy, dojrzewający.

Nduja Salsiccia Piccante – domowej roboty włoska kiełbasa pikantna

Spianata Calabrese Piccante –  to typowe salami pochodzące z Kalabrii. Jest przygotowane z najlepszego mięsa wieprzowego, które zostało starannie wybrane i zmielone. Spianata jest przyprawiona chilli, co daje jej charakterystyczny czerwony kolor. 

Szynka San Daniele DOP – rodzaj włoskiej szynki, zbliżony w wyglądzie do szynki parmeńskiej, produkowany w 30 wioskach w okolicach San Daniele del Friuli w prowincji Udine. Szynkę wytwarza się ze świeżych udźców wieprzowych wyłącznie włoskiego pochodzenia, przy udziale soli morskiej i przesuszania świeżym powietrzem (nie stosuje się innych dodatków).

Pancetta – to rodzaj dojrzewającego boczku wieprzowego